ENGLESKI JUNAK

Dan iz snova - debitirao u 31. i zabio pobjednički gol

15.08.2013 u 11:37

Bionic
Reading

Nogometna reprezentacija Engleske se na Wembleyju, u srijedu, silno mučila ne bi li pobijedila Škotsku, koja je, podsjetimo, u kvalifikacijama zagorčala život Hrvatskoj i slavila u Maksimiru

Iako su Škoti dva puta vodili na kraju je slavila Engleska s 3:2 u prijateljskom ogledu, a junak je pobjede bio Rickie Lambert, napadač Southamptona. S 31 godinom je Lambert debitirao u nacionalnoj momčadi, a premijeru je proslavio na pravi način, golom u 71. minuti koji je odlučio pobjednika.

Inače, samo tri minute ranije je Lambert ušao u igru umjesto Waynea Rooneyja, te je sasvim logično bio krajnje emotivan poslije svega.

'Ovo je utakmica iz snova. Sve sam upravo ovako zamišljao', presretno je govorio napadač Southamptona, kolega u momčadi hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu. Inače, prošle je sezone Lambert postigao petnaest pogodaka u 38 nastupa u Premierligi.

'Nemoguće mi je uopće opisati što osjećam u ovom trenutku. Ovo sam čekao cijeli svoj život. Ovo je predivno. I potrudit ću se da ne stane na ovome, makar sam već sada ostvario jedan dio svog cilja. Hvala svima, mom uživanju nema kraja', dodao je Lambert.