Osigurali drugo pretkolo

Damir Krznar istaknuo na čemu treba poraditi nakon rutinske pobjede nad Valurom pa najavio velike promjene u sastavu za Slaven Belupo

14.07.2021 u 01:09

Bionic
Reading

Damir Krznar se osvrnuo na pobjedu nad Valurom i ono što slijedi za Dinamo

Dinamo je s 2:0 pobijedio Valur u uzvratnoj utakmici prvog pretkola Lige prvaka i tako osigurao plasman u iduću fazu natjecanja gdje ih čeka ciparska Omonia. Trener Dinama Damir Krznar je zadovoljan postignutim.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Možemo biti zadovoljni jer smo ispunili cilj. Mirno, rutinirano, ali i opet s crnim rupama što je i razumljivo. Sve u svemu, zadovoljni smo', rekao je Krznar odmah nakon utakmice pa dodao:

'Nisu pokazali želju za otvaranjem osim u kontrama. Bili smo strpljivi i čekali priliku. Oni su u drugom dijelu stvorili neke šanse, ali mi smo im ih ponudili. Na tome moramo raditi. Ritam je bio slabiji nego do sada, ali moramo uzeti u obzir i neke okolnosti kao što su put i vrijeme.'

Vikend pred nama donosi i početak HT Prve lige. Dinamo u petak, 16. srpnja, u 18:55 dočekuje Slaven Belupo u prvom kolu nove sezone domaćeg nogometa, a Krznar je najavio da će odmoriti neke igrače.

'Većina igrača koja je igrala danas neće igrati protiv Slavena. Odmorit ćemo ih i dati priliku drugima. Za Ciprane ćemo morati biti puno ozbiljniji i na većoj razini ako mislimo proći, a to je ono što očekujemo', zaključio je Krznar.

  • +22
Valur - Dinamo (uzvratna utakmica 1. pretkola Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL