POHVALA SVIH POHVALA

Dalje od ovoga nema! Suigrač iz Real Madrida opisao je Luku Modrića jednom riječju

08.03.2022 u 14:54

Bionic
Reading

Luka Modrić nastavlja oduševljavati zaljubljenike u nogomet širom svijeta. Klanjaju mu se navijači Reala, ali i suparničkih momčadi, ima svoje obožavatelje u svakom kutu zemaljske kugle, cijene ga protivnici, treneri, stručnjaci...

Ipak pohvala svih pohvala je ona koja stiže od suigrača koji kroči svoj put prema zvijezdama. Takvo što doživio je Luka nakon maestralne igre protiv Real Sociedada kada je asistencijom i eurogolom ljevicom pomagao da se zaostatak od 0:1 pretvori u vodstvo 2:1, nakon čega je Real Madrid s lakoćom povećao prednost do konačnih 4:1

Brazilski reprezentativac, 21-godišnji Vinicius Junior sveo je svo Lukino nogometno umijeće u jednu rije, i teško je ne složiti se s njim.

'Modrić je još jedan čarobnjak s kojim je privilegija igrati.'

  • +9
Real Madrid - Real Sociedad (La Liga, 27. kolo) Izvor: EPA / Autor: Rodrigo Jimenez

Pohvalio je i Tonija Kroosa i Karima Benzemu: 'U usporedbi s njima, ja nisam zvijezda.'

Podsjetimo, Real Madrid u srijedu igra uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a na Santiago Bernabeuu. U prvom susretu PSG je slavio 1:0 golom Kyliana Mbappéa četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Početak susreta je u 21 sat.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.