veliki talent

Ćuže brzo postao hit HT Prve lige: Hoće li ga Dinamo ekspresno vratiti iz Istre?

27.07.2019 u 09:03

Bionic
Reading

S dva krasna pogotka protiv Intera Mario Ćuže opravdao je svoju reputaciju jednog od najvećih mladih talenata hrvatskog nogometa, a ako nastaviti trpati golove za Istru, mogao bi se brzo s posudbe vratiti u Dinamo...

Riječ je o 20-godišnjem napadaču rodom iz Metkovića kojeg je javnost bolje upoznala tijekom impresivnih pohoda mlade momčadi Dinama prošle sezone u omladinskoj Ligi prvaka, kao i na Premier League International kupu.

  • +3
HT Prva liga, 2. kolo: Inter - Istra Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Ćuže se također može pohvaliti s velikim brojem nastupa za Dinamovu drugu momčad koja nastupa u Drugoj HNL i polako stvara reputaciju igrača koji je u stanju zabijati ključne golove u ključnim trenucima, a to se potvrdilo i ovog petka.

Naime, veliki talent je otišao uoči početka sezone na posudbu u Istru i to se Puljanima već polako isplaćuje, puno više nego sva prošlosezonska pojačanja dovedena iz Alavesa.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Dvaput se okomito sjurio prema golu Intera i oba puta s lakoćom je poentirao, potvrdivši da se radi o iznimno hladnokrvnom napadaču.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

'Mi smo znali što dobivamo s Marijom i zato smo toliko inzistirali da on dođe na posudbu. Ovo je bila potvrda njegove kvalitete i veliki podstreh za ovako mladog igrača,' izjavio je trener Istre Ivan Prelec nakon Ćužeove odlične utakmice.

Tako je Ćuže već u svojim prvim nastupima postao hit HT Prve lige, a ako ovako nastavi zabijati u dresu Istre Dinamo bi ga mogao ekspresno vratiti s posudbe.

Naravno, već kruže glasine da za njega interes pokazuju brojni klubovi u Premiershipu, no ne bi trebao žuriti, jer zasad mu odlično ide, a preskakanje stepenica u karijeri zna biti kobno za mlade nogometaše...