LIGA PRVAKA

Ćupić: Hladna glava i veliko srce za prolaz protiv Montpelliera

01.04.2024 u 14:52

Bionic
Reading

Pred rukometašima Zagreba uzvratni je dvoboj eliminacijskog dijela osmine finala EHF Lige prvaka protiv Montpelliera, a trener Andrija Nikolić i igrač Ivan Ćupić očekuju sličnu utakmicu kakva je bila prošli tjedan u Zagrebu, vjerujući da mogu izvući pozitivan rezultat

"Očekuje nas utakmica vrlo slična onoj u Zagrebu, ali mi vjerujemo da ćemo imati bolju izvedbu. Vjerujemo da će utakmica biti čvrsta i borbena i da će zadnjih deset minuta odlučivati o prolazu", rekao je trener Nikolić otkrivajući koja su njegova očekivanja od utakmice.

"Ne idemo tamo s bijelom zastavom. Znamo da možemo odigrati bolju utakmicu nego u Zagrebu i da se s pravom možemo nadati da možemo izbaciti Montpellier", zaključio je.

Sličnu utakmicu kao prošli tjedan očekuje i Ćupić.

"Normalno je da ćemo i Montepllier i mi probati nešto novo i drugačije, ali između dvije utakmice je prošlo samo sedam dana. Malo je očekivati da će se nešto promijeniti, to će biti slična utakmica onoj prvoj - borbena i teška s puno preokreta. Ali vjerujem da na karakter, na mišiće, hladnu glavu i veliko srce možemo postići pozitivan rezultat", dodao je Ćupić.

"Kao uvijek idemo pružiti pravu utakmicu, ostavili smo dobar dojam, imamo aktivan rezultat iz Zagreba. Montpellier je favorit na svom terenu, ali mislim da možemo odigrati pravih muških 60 minuti i vjerujemo da možemo proći", zaključio je.

Prva utakmica u Zagrebu prošli tjedan završila je rezultatom 27-27, a druga je na rasporedu u srijedu, 3. travnja i počinje u 20.45 sati