SERIJI DOŠAO KRAJ

Čudo se dogodilo: Barca nakon četiri i pol godine nije pobijedila!

07.12.2017 u 09:33

Bionic
Reading

U španjolskom rukometnom prvenstvu Barcelona je odigrala protiv Guadalajare 26:26 i tako prekinula svoju seriju od čak 133 pobjede u nizu...

Španjolska rukometna liga u prošlom desetljeću bila je vrlo jaka, a Barcelona je imala Ciudad Real i Ademar Leon kao vrlo ozbiljne protivnike s kojima je često igrala napete utakmice.

No, stvari su krenule nizbrdo u ovom prvenstvu pa su Katalonci ostali jedini koji ulažu u rukomet, a Barcelona gazi sve pred sobom i ima sedam titula prvaka u nizu.

Da se španjolska liga pretvorila u hrvatsku u kojoj Zagreb nema pravog protivnika potvrđuje i serija od čak 133 pobjede u nizu Barcelone koja je trajala pune četiri i pol godine. Ipak, ove srijede tome je došao kraj, jer je momčad koju vodi Xavi Pascual odigrala 26-26 protiv Guadalajare i tako nakon dugo vremena ostala bez trijumfa.

Palmarsson, Sorhaindo, Tomas i društvo ipak ne moraju strahovati za svoju dominaciju u Španjolskoj, jer i dalje ostaju favoriti za prvo mjesto na kraju sezone, a igrat će i značajnu ulogu u Ligi prvaka, gdje su jedan od kandidata za nastup na Final Fouru...