NEZAUSTAVLJIV

Čudesni Marko Livaja! Hajdukov napadač u kratkom je vremenu došao do impresivne brojke

06.11.2022 u 10:53

Bionic
Reading

U 16. kolu SuperSport HNL-a Marko Livaja je protiv Osijeka poboljšao svoju ionako impresivnu statistiku u dresu Hajduka

Hajdukov napadač upisao je asistenciju i zabio gol u pobjedi 3:1 u derbiju kola i tako došao do okrugle brojke pogodaka.

Otkako se u veljači prošle godine vratio na Poljud, a od tada je prošlo nešto više od 20 mjeseci, Livaja je u svim natjecanjima upisao 77 nastupa.

Ove subote došao je do svog 50. gola i 29. asistencije, nakon što je sjajno uposlio Emira Sahitija za vodstvo Splićana, a zatim i 'panenkom' realizirao kazneni udarac u drugom poluvremenu s kojim su 'Bili' poveli 2:1.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Prošlu sezonu završio je s 28 pogodaka ligi te je bio prvi strijelac domaćeg prvenstva. Hajduk je s njim osvojio Kup te završio drugi u ligi, a on je dobio i nagradu tportala Kapetani biraju za najboljeg igrača 2021.

>> Marko Livaja otvoreno o tome zašto je kao 16-godišnjak napustio Hajduk, što ga je tada razljutilo, ali i zašto je jedva dočekao novi poziv s Poljuda: Znamo kako navijači dišu

  • +10
Hajduk - Osijek, 16. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore