REAKCIJE S POLJUDA

Trener Hajduka pričao o poniznosti, a njegov kolega na klupi Osijeka nije mogao ne spomenuti ključni trenutak: Nije bio!

05.11.2022 u 20:59

Bionic
Reading

U derbi utakmici 16. kola SuperSport HNL-a nogometaši Hajduka su na Poljudu svladali Osijek 3:1, a komentar su dali trener Mislav Karoglan i Rene Poms

Emir Sahiti je doveo Splićane u vodstvo u 10. minuti, ali se Osijek vratio u igru golom u nadoknadi prvog poluvremena kada je volej u domaću mrežu smjestio Marin Leovac. U nastavku su Hajduk do pobjede vodili Marko Livaja koji je u 69. zabio iz penala te Jan Mlakar koji je u 79. dao gol za konačnih 3:1.

'Razočarani smo, jer smo htjeli ovdje doći i odigrati kao protiv Dinama. No nije nam išlo ništa što smo zamislili. S takvim mentalitetom ne možete pobijediti. Vjetar nam je smetao, ali jednostavno smo bili loši. Po mom mišljenju nije bilo penala kod rezultata 1:1. Kad bi se to sudilo stalno, onda bi bilo 5-6 penala u svakom kolu', rekao je nakon utakmice trener Osijeka Rene Poms na Max Sport televiziji.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Hvala Bogu da smo pobijedili Osijek nakon toliko utakmica. Nadam se da ćemo nastaviti taj niz. Ponavlja nam se problem da primamo golove kroz blok. S time nisam zadovoljan. U drugom dijelu smo dominirali. Trebamo dati podršku momcima, najlakše je kritizirati. Hajdukov dres malo je teži za nositi od drugih', pričao je strateg Hajduka Mislav Karoglan te je dodao:

'Prije svega nas čeka Kup, koji je kao nagazna mina. Moramo biti skromni i ponizni, ne smijemo se uzdići nakon ovakve pobjede. Moramo se osvježiti i odigrati dobru utakmicu.'

  • +10
Hajduk - Osijek, 16. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Uz dvije utakmice više Hajduk se vodećem Dinamu približio na bod zaostatka, dok je od trećeg Osijeka pobjegao na sedam bodova. Vrijedi naglasiti da je u posljednjih osam međusobnih prvenstvenih utakmica Osijek dobio četiri puta, dok su četiri utakmice završile bez pobjednika.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore