'doktorka Marijana'

Čudesna iscjeliteljica nakon Srne i Olića spasila Udovičića!

15.08.2012 u 17:12

Bionic
Reading

U današnjem modernom sportu, gdje se sve više igra na snagu, nije nikakva novost da se sportaši za pomoć obraćaju bioenergetičarima ili iscjeliteljima

Tako je poznato da je 2008. godine poznati hrvatski bioenergetičar Zdenko Domančić, koji već godinama radi u susjednoj Sloveniji (Kranjska Gora) svojim tretmanom zaliječio tada najboljeg rukometaša svijeta Ivana Balića.

No i u susjednoj Srbiji se posljednjih godina pročulo za 'doktorku Marijanu' koja je posljednjih godina zaliječila mnoge poznate sportaše.

Tako je procurilo da kapetan srpske vaterpolske reprezentacije i igrač zagrebačke Mladosti Vanja Udovičić svoj nastup na Olimpijskim igrama u Londonu i osvajanje brončane medalje duguje alternativnoj iscjeliteljici Marijani Kovačević

Čudotvorna 'doktorka Marijana' slavna je postala prije otprilike dvije godine kad se pročulo da su na njezine tretmane navodno dolazile mnoge europske nogometne zvijezde, poput Robina van Persieja, Vincenta Kompanyja, Franka Lamparda, ali sudeći prema podacima na njezinoj internetskoj stranici, i hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Ivica Olić. U posljednje se vrijeme malo pričalo o beogradskoj iscjeliteljici, ali u središte pažnje ju je vratio Udovičić koji je prije londonskih Igara imao velikih problema s ozljedama.

'Poslije svih ozljeda stvarno bih htio zahvaliti ekipi koja me osposobila da igram na Olimpijskim igrama. To su Milan Mileusnić, Branko Dulić i za mene možda najveća Marijana Kovačević', rekao je Udovičić po povratku iz britanske prijestolnice.

'Doktorku Marijanu', kako je zovu u susjednoj Srbiji i o kojoj je često pisao Kurir (objavili su prvi i njenu fotografiju!) tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi prije dvije godine angažirala je i reprezentacija Gane.