RAZGOVOR S VELIKANOM

Cro Cop: Ruka je dobro, forma sve bolja, bit ću spreman za Arenu!

24.01.2012 u 14:21

Bionic
Reading

Oporavljen od prilično teške ozljede ruke, u punom treningu i s onom pozitivnom tremom, Mirko Filipović spreman je za veliki spektakl u zagrebačkoj Areni, a za tportal.hr rekao je nekoliko riječi o svojoj budućnosti

Mirko Filipović je velika svjetska zvijezda u ultimate fightu, nemojte ni slučajno posumnjati u to. Bez obzira na posljednje neuspjehe u UFC-ovom kavezu, Cro Cop je jedan od onih boraca koji su proslavili slobodnu borbu, uostalom, neki od klinaca koji danas žare i pale UFC scenom sami su priznali da su se borilačkim sportovima i počeli baviti zbog - Mirka.

Možda danas više nije u onom savršenom izdanju kao prije 10-ak godina, možda su ga i načele ozljede, sustigle godine, no on je čovjek kojem se treba duboko nakloniti za sve što je učinio na toj nevjerojatno brutalnoj sceni. A još nije rekao posljednju riječ!

Nismo sigurni kako se snalazio na svim onim silnim novinarskim konferencijama u Japanu i po SAD-u, gdje su pojedini predstavnici medija gori od morskih pasa, no u Hrvatskoj se očito osjeća jako dobro. Potvrdio nam je to i u neformalnom razgovoru uoči kratkog intervjua koji smo vodili u zagrebačkom hotelu Sheraton, nakon press-konferencije posvećene Final Fightu, njegovu oproštaju od UFC-a.