PRATITE NA TPORTALU

Cro Cop otkriva detalje borilačkog spektakla

24.01.2012 u 07:01

Bionic
Reading

Mirko Filipović u utorak otkriva detalje borilačkog spektakla u zagrebačkoj Areni 'Cro Cop Final Fight' (10. ožujka). To će biti prvi meč hrvatskog gladijatora u domovini otkada je postao velika svjetska zvijezda

Mirko Cro Cop Filipović je završio MMA karijeru u UFC-u. Hoće li i dalje u zarađivati kao kečer ili kickboxer ukoliko dođe nemoralna ponuda, možemo samo nagađati. Zato će hrvatski ljubitelji modernih gladijatora doći na svoje, jer se hrvatski borac napokon odlučio predstaviti i domaćoj publici koja ga uživo u akciji nije vidjela više od deset godina.

U svojoj karijeri je u 40 MMA borbi upisao 27 pobjeda (uz deset poraza), dok je u kickboxingu u 23 nastupa u 16 navrata završio s podignutim rukama (sedam poraza). U svijetu je postao atraktivno i prepoznatljivo ime, a sada se odlučio na još jednu najvjerojatnije oproštajnu borbu.

Objavljeno je da će mu protivnik biti Novozelanđanin Ray Sefo, borac koji je poznat po beskompromisnim mečevima, a kako teku pripreme za taj spektakl, što Cro Cop misli o svojem protivniku i tko će još sve u subotu, 10. ožujka, dobiti priliku boriti se u zagrebačkoj Areni, možete saznati u izravnom prijenosu na tportal.hr preko live streama.

Uključite se od 12 sati u izravan video prijenos.