NIJE SRETAN

Cro Cop otkrio što misli o sudačkoj presudi!

09.03.2014 u 15:19

  • +10

Remy Bonjasky odlukom sudaca pobijedio Mirka Filipovića

Izvor: Pixsell / Autor: Grgir Zucko

Bionic
Reading

Mirko Filipović smatra da nije zaslužio poraz i da su mu suci trebali barem dati priliku u dodatnoj rundi, a žao mu je Remyja Bonjaskog, kojem je zbog dvojbene sudačke odluke publika u Zagrebu zviždala na oproštaju…

Cro Cop je činilo se imao meč protiv Bonjaskog pod kontrolom kroz tri odrađene runde, no manjak prave akcije u ringu doveo je do toga da suci donesu subjektivnu odluku i pobjedu dodijele 38-godišnjem Nizozemcu, kojem je to bio oproštajni meč.

Nakon borbe Mirko je bio iznimno nezadovoljan i nije davao službene izjave, a tek dan kasnije na svom je Facebook profilu napisao što misli o ishodu borbe:

'Pozdrav svima. Zahvaljujem se na porukama podrške, koje sam dobio i prije i poslije borbe. Vjerujem da ste svi vidjeli što se dogodi i kako je na kraju sve ispalo. Smatram da nisam zaslužio ovakvo suđenje u svom gradu, ali što je tu je. Žao mi je i Bonjaskog, da budem iskren, nakon borbe se rasplakao i rekao da mu je pobjeda možda i poklonjena, ali da nije zaslužio zvižduke nakon svoje oproštajne borbe i jedne veličanstvene karijere. Mislim da su ljudi više zviždali odluci sudaca nego njemu, no što je tu je.

Neću se sada zamarati i nervirati oko odluke sudaca, ali smatram da je u najgorem slučaju trebala biti ekstra runda kako pravila i nalažu. A u njoj se Remy ne bi dobro proveo, jer je već u trećoj bio na izmaku snage, ali dobro sad. Danas je novi dan i to je iza mene, a za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati. Sama priredba je bila pravi spektakl, borbe su bile sjajne i vjerujem da je publike zaista uživala,' prenosi Mirkove riječi Fightiste.hr