ŠOK ZA MIRKA

Cro Cop otkrio: Majka je gledala moj meč i završila u bolnici

12.03.2014 u 16:30

Bionic
Reading

Mirko Filipović otkrio je za službenu stranicu Glory organizacije zašto se nije pojavio na press konferenciji nakon borbe, a o budućim planovima nije htio govoriti…

Slavni hrvatski MMA i K-1 borac pretrpio je poraz u zagrebačkoj Areni od Remyja Bonjaskog, kontroverznom odlukom sudaca. Nakon iznenađujuće odluke, odmah je izašao iz ringa i nije se pojavio na presici, a sada je otkrio što se sve događalo u pozadini i dovelo ga do tih odluka.

'Nazvali su me, majka mi je završila u bolnici. Gledala je kod kuće borbu i umalo pretrpjela srčani udar. Srce joj je jako brzo kucalo i bila je pod velikim stresom cijeli tjedan. Srećom, moj nećak je bio u blizini i odveo ju u bolnicu. Zadržali su ju preko noći i zatim pustili sljedećeg jutra. Zbog toga nisam bio na press konferenciji. Ispričao sam se organizatorima, jer nisam bio raspoložen. Kog je uostalom briga za borbu, u odnosu na ovo? Zbilja sam bio u šoku,' izjavio je Cro Cop za službenu stranicu Gloryja pa se osvrnuo na brzi odlazak iz ringa:

'Nisam bio raspoložen za uzimanje mikrofona. Bio sam vrlo razočaran. Naporno sam trenirao za tu borbu. Bio sam pun adrenalina. Jednostavno sam izašao iz ringa. Žao mi je što su tako zviždali Remyju. Sviđa mi se i poštujem ga. On je jedan od najvećih kickboksača svih vremena. No treba biti jasno da nisu zviždali njemu, zviždali su zbog odluke sudaca.'

'Ne znam što slijedi. Sada se samo želim odmoriti. Vidjet ćemo što će se dogoditi nakon toga,' kaže čovjek koji je prije godinu dana osvojio K-1 World Grand Prix.