VRUĆ NAKON MEČA

Cro Cop objasnio zašto je 'Divlju zvijer' bacio na stražnjicu!

02.01.2015 u 15:12

Bionic
Reading

Nekoliko trenutaka nakon što je Mirko Filipović Cro Cop nokautirao japansku zvijezdu Satoshija Ishiija došlo je do naguravanja u ringu, a sudeći po snimkama, malo je nedostajalo da dođe do opće tučnjave. Nakon prespavane noći o tom incidentu progovorio je i Filipović

Podsjetimo, na Staru godinu u dalekom Japanu Mirko Filipović Cro Cop na koncu druge runde serijom udaraca nokautirao je Satoshija Ishiija nakon čega je u ring uletio nekada sjajni borac Kazuyuki Fujita, inače poznat po nadimku 'Divlja zvijer'. Nakon što se unio Cro Copu u lice te ga pokušao udariti glavom naš borac ga je svom snagom odgurnuo i 114 kg težak borac pao je na stražnjicu. Odmah potom Fujita je skinuo majicu izazivajući našeg borca, ali srećom sve je ostalo na naguravanju kao što se vidi na TV snimci.

'Nisam shvatio što je htio, govorio je na japanskom, unio mi se u lice pa sam pomislio što mi sad kvari slavlje te sam ga odgurnuo', kazao je za Večernji list 40-godišnji Filipović koji je još vruć nakon meča reagirao u sekundi.

Na snimci se vidi kako su Mirkovi boksački i kondicijski treneri Stipe Drviš te Mario Mlinarić zamalo završili u klinču sa stožerom japanskog borca.

'Malo je nedostajalo da nekoga udarim, no bolje da nisam jer bi me zadržali još koji mjesec u Japanu', priznao je Drviš, nekada sjajni boksač.

Cijeli članak pročitajte OVDJE