nepotrebna pogreška

Cristianu Ronaldu ova objava nije trebala: Izazvao ogorčenje nogometnog svijeta...

23.01.2019 u 11:59

Bionic
Reading

Na isti dan kad je Emiliano Sala nestao leteći avionom prema Cardiffu, Cristiano Ronaldo objavio je veselu fotografiju iz privatnog zrakoplova koja je izazvala ogorčenje nogometne javnosti...

Poznato je da 33-godišnji Portugalac zarađuje velik novac od svake objave na Twitteru, no ono što je objavio u utorak definitivno mu nije trebalo.

  • +6
Cristiano Ronaldo Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

Naime, u trenucima dok se nogometni svijet moli za Emiliana Salu koji je nestao leteći avionom prema svom novom klubu Cardiff Cityju, Ronaldo je objavio veselu fotografiju iz svog privatnog zrakopolova, kao da se ništa ružno ne događa u nogometu vezano uz letenje.

Iako sigurno nije imao namjeru pohvaliti se sigurnom i čvrstom letjelicom te se narugati nesretnom 28-godišnjem Argentincu čiji je mali zrakoplov doživio nesreću negdje u La Mancheu, nogometna javnost nije dobro prihvatila ovu fotografiju.

'Nije dan za takav tvit. Definitivno nije,' poručio mu je na Twitteru uvijek aktivni Gary Lineker, a ljubitelji nogometa koristili su puno ružnije riječi u svojim reakcijama na objavu.

U svakom slučaju, nepotrebna pogreška...