'pukla' ljubav

Navijači se okomili na zvijezdu Reala, a sad ga Cristiano Ronaldo ponovno zove u Juventus

20.01.2019 u 18:47

Bionic
Reading

Punih 13 sezona Marcelo (30) je standardni prvotimac madridskog Reala. No, sjajni lijevi bek sada proživljava teške trenutke, navijači su ga izviždali, a trener Santiago Solari više mu ne vjeruje te ga je prebacio na klupu za pričuve...

Nije lako Marcelu, jednom od starosjedioca u svlačionici madridskog Reala. Bek koji je u posljednjih 13 sezona (na Santiago Bernabeu je od 2006. godine) standardni član prve postave 'kraljeva' odjednom se našao u nemilosti.

Prvo su ga navijači ispratili salvama zvižduka nakon poraza od Real Sociedada (2:0), potom je sam Marcelo priznao da nije u baš najboljoj formi pa ga je trener Santiago Solari na posljednje dvije utakmice 'arhivirao' i posjeo na klupu za pričuve. Problem za Marcela je u tome što je Real u te dvije utakmice - protiv Betisa i Seville - pobijedio!

Ovu je situaciju, barem tako tvrde španjolski mediji, još jednom pokušao iskoristiti veliki Marcelov prijatelj Cristiano Ronaldo. Da, Portugalac je u ljeto 2018. otišao u Juventus, ali je tom prilikom želio sa sobom 'povući' i Marcela. No, Brazilac s Realom ima ugovor do 2022. godine pa Juve nije bio spreman platiti traženu odštetu.

  • +8
La Liga, Real Madrid - Real Sociedad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sada se situacija 'okrenula', u Realu su očito nezadovoljni Marcelom, dojam je da je nakon 13 godina ljubav 'pukla' i da je rastanak sve bliže. Zato je Ronaldo javno pozvao Marcela da mu se pridruži u Torinu. U Juventusu bi odmah pristali dovesti brazilskog reprezentativca, a i Real je - tako se sada čini - spreman nešto zaraditi na njegovoj prodaji...