Zabrinuli navijače

Cristiano Ronaldo ušao tek zadnjih pola sata i pokrenuo glasine o odlasku iz Juventusa; ubrzo su se o svemu oglasili i trener Allegri i potpredsjednik Nedved

23.08.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo nije igrao od prve minute što je pokrenulo glasine o njegovom odlasku i zabrinulo navijače Juventusa

Juventus nije dobro krenuo u novoj sezoni Serie A. Iako je Stara dama imala 2:0 protiv Udinesea, protivnik je uspio iskoristiti dvije greške golmana Szczesnyja i doći do izjednačenja. Cristiano Ronaldo je ušao pola sata prije kraja, pa čak i zabio gol, ali on je poništen zbog zaleđa.

'Odigrali smo dobru utakmicu, ali nažalost, to je nogomet. Trebali smo biti bolji u drugom dijelu, ali nismo se znali nositi s neočekivanim događajima. Ovo nam mora biti lekcija', rekao je nakon utakmice trener Juventusa Massimiliano Allegri pa dodao:

'Izgubili smo previše lopti u sredini. Možda smo bili malo i umorni u drugom dijelu, ali ovakve golove ne smijemo primati. Dobro smo se branili, nisu nam uputili niti jedan udarac u okvir.'

Ipak, Udinese je zabio dva gola, a oba puta su iskoristili velike greške golmana Szczesnyja koji je najprije skrivio penal, a onda odugovlačio s ispucavanjem pa je ostao bez lopte i primio i drugi gol.

'Szczesny je odličan golman. Nije napravio tehničku pogrešku, ali morao je bolje razumjeti situaciju. Nije se trebao sramiti poslati loptu na tribine', branio ga je Allegri.

Iako je Szczesny ovim greškama skrenuo pozornost na sebe, pod povećalom je ipak bio Cristiano Ronaldo. Portugalac nije bio u prvih 11, već je u igru ušao tek zadnjih pola sata, a to je bilo dovoljno da se opet pokrenu glasine o njegovom odlasku iz kluba.

Talijanski mediji raspisali su se kako je Ronaldo zatražio transfer, a sve je potkrijepila ta situacija u kojoj nije krenuo od prve minute. Kako se nije radilo o ozljedi, nikome nije bilo jasno zašto Portugalac ne igra, osim ako je zatražio da ode iz kluba.

'Ronaldo se dobro osjeća. Prije utakmice smo razgovarali i rekao sam mu da kreće s klupe. On je to prihvatio i igrao je dobro kad je ušao. Postigao je i gol, ali su mu ga poništili', rekao je Allegri nakon utakmice.

Allegri se i nije potrudio umiriti navijače Juventusa, ali na njegovu sreću to je odmah napravio potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved koji je odlučno demantirao glasine o odlasku najveće zvijezde.

'Sve je odlučeno u dogovoru s Ronaldom. Sve je u redu i on 100 posto ostaje u klubu', jasan je bio Nedved.