STRAŠNO OSIGURANJE

Cristiano Ronaldo u Splitu, ali najvećoj zvijezdi portugalske reprezentacije nitko ne može uopće prići

16.11.2020 u 09:19

Bionic
Reading

U sklopu šestog kola Lige nacija, u utorak (20.45) na Poljudu, Hrvatska dočekuje Portugal, a gosti su u Split stigli u nedjelju navečer pod velikim mjerama osiguranja

Portugalci se sa svojom najvećom zvijezdom Cristianom Ronaldom nalaze u Splitu. Njihov dolazak na aerodrom pa ulazak u autobus osiguravao je velik broj pripadnika specijalne policije, a Juventusov napadač izašao je posljednji i to sa tjelohraniteljima.

I da je netko poželio prići Ronaldu to ne bi nikako mogao, jer je oko Portugalca uvijek bilo nekoliko osoba zaduženih za sigurnost.

Portugalska reprezentacija smještena je u hotelu Amphora na Žnanju gdje su zatražili maksimalnu privatnost, a oko njega se nalazi policija koja pazi da ne bi netko slučajno došao uznemiravati portugalske zvijezde.

Inače, Portugalu je ova utakmica nevažna, jer više ne može biti prvak skupine (Francuska), ali ni pasti na treću poziciju. S druge strane Hrvatskoj je ovo bitan susret pošto ima jednak broj bodova kao i Švedska koja u gostima igra s Francuskom, te želi izbjeći zadnju poziciju u skupini i pad u niži rang Lige nacija.

  • +3
Cristiano Ronaldo na balkonu hotela Amphora Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX