Liga nacija

Stigli rezultati novog testiranja na koronavirus; Zlatko Dalić saznao tko mu je na raspolaganju za ključni susret s Portugalom

15.11.2020 u 21:59

Bionic
Reading

Svi igrači i članovi stručnog stožera, osim Videi Brozovića koji su pozitivni od ranije, su negativni na Covid-19

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je iz Stockholma u Split i već odradila i prvi trening u Omišu gdje čekaju susret s Portugalom u Ligi nacija. U Split su sletjeli u nedjelju u ranim jutarnjim satima, a tamo im se priključio i stoper Zenita Dejan Lovren koji je susret sa Švedskom propustio zbog žutih kartona.

Igrači koji su igrali protiv Švedske odradili su tek regeneracijski trening u hotelu, a u toj skupini bili su Modrić, Vlašić, Perišić, Livaković, Kovačić, Brekalo, Barišić, Ćaleta-Car i Pongračić. Uremović je izvan pogona nakon što je u utakmici sa Švedskom ozlijedio stražnju ložu, a Dalić ne može računati na Domagoja Vidu i Marcela Brozovića koji su otpali zbog koronavirusa.

Dobra je vijest da je liječnička služba reprezentacije tijekom nedjelje navečer dobila rezultate zadnjeg testiranja na koronavirus koje su 'Vatreni' odradili po dolasku u Split i nema novih zaraženih. Svi igrači i članovi stručnog stožera, osim Videi Brozovića koji su pozitivni od ranije, su negativni na Covid-19 pa će izbornik Dalić imati sve na raspolaganju za akciju Portugal.

VIDEO: Miroslav Lelas / Pixsell

Hrvatska će s Portugalcima igrati u utorak u 20:45 u Splitu, a 'Vatreni' u toj utakmici idu na pobjedu kako bi osigurali ostanak u prvoj ligi Lige nacija.