ima se, može se...

Cristiano Ronaldo ponosno pokazao novu jurilicu koju je platio 470.000 eura

19.01.2024 u 15:03

Bionic
Reading

Vjerojatno ni sam Cristiano Ronaldo ne zna koliko točno prestižnih automobila ima u svojim garažama, ali to ga nije spriječilo da se počasti još jednim. Portugalac je ponosno pokazao novu 'zvijer', ekskluzivni Ferrarijev SUV Purosangue

Ponosno se Cristiano Ronaldo fotografirao pored novog 'trofeja', prestižni Ferrarijev SUV Purosangue friški je Portugalčev 'ulov' za kojeg je platio 470.000 eura. Mnogi su zapazili da Ronaldo na fotografiji pozira u 'svečanoj' Gucci trenirci koja stoji više od 2000 eura. No, nju je ipak zasjenio novi Ferrari...

I ne, nemojte misliti da je to jedna od skupljih jurilica u njegovoj kolekciji, dapače, ovaj je Ferrari među jeftinijim primjercima. Najskuplja 'investicija', Bugatti Centodieci, koštala ga je oko osam milijuna eura. Dakle, čak 16 puta više od ovog Ferrarija.

A u kolekciji petostrukog osvajača Zlatne lopte ne nedostaje superautomobila kao što su Bugatti Chiron, Bugatti Veyron, McLaren Senna, Ferrari Monza, a tu je i nekoliko modela Lamborghinija i Rolls Roycea.

Sam je Ronaldo gostujući svojevremeno kod Piersa Morgana priznao da ne zna točno koliko automobila posjeduje, ali ni koji mu je omiljeni model.

'Imam 20, možda 17... Ni sam ne znam više. Imam dva Bugattija, dva Ferrarija, dva McLarena, dva Rolls Roycea... Moj favorit je Rolls Royce. Udobnije je, sviđa mi se, leđa me ne bole. Savršen je', rekao je tada Cristiano Ronaldo.