nevolje u raju

Cristiano Ronaldo iznenada ostao bez trenera kojeg baš i nije obožavao...

12.04.2023 u 11:30

Bionic
Reading

Francuski strateg Rudi Garcia (59) više nije trener Al Nassra, saudijskog kluba u čijim redovima igra Cristiano Ronaldo. Garcia navodno nije bio u najboljim odnosima sa svojim igračima, pa mu je to i presudilo

Rudi Garcia (59) je Al Nassr preuzeo u lipnju prošle godine, a bogati vlasnici kluba na samom su ga kraju 2022. godine 'nagradili' dovođenjem Cristiana Ronalda u momčad.

U tom su trenutku svi mislili da je prvenstvo Saudijske Arabije praktički već osvojeno, da će se konkurenti sami predati kad na terenu vide Ronalda.

No, planovi su se u vrlo kratkom vremenu izjalovili, Al Nassr je u ovom trenutku, sedam kola prije kraja prvenstva, drugi na ljestvici. Za vodećim Al Ittihadom zaostaje tri boda, a od trećeg Al Shababa ima samo tri boda više.

Od početka 2023. godine Al Ittihad je prvo pobijedio Al Nassr u Superkupu (3:1), pa je nedavno slavio i u derbiju (1:0), a Garcia je konačno 'pao' nakon mršavog remija 0:0 u gostima kod slabašnog Al Feiha u prošlom kolu.

Mediji tvrde kako je Garcia ušao u nepotrebne sukobe s igračima, navodno ni Cristiano Ronaldo nije bio presretan načinom na koji je francuski trener vodio momčad, pa mu je zbog loših rezultata predsjednik kluba Musalli Al-Muammar uručio otkaz!

Garcia je u karijeri vodio St. Etienne, Dijon, Le Mans, Lille, Romu, Olympique Marseille, Lyon te Al Nassr s kojim je u 26 utakmica ostvario 18 pobjeda, pet remija i tri poraza.