senzacija ili?

Cristiano Ronaldo dolazi u Marseille?! Evo što o tom bombastičnom transferu kaže Igor Tudor...

26.08.2022 u 20:26

Bionic
Reading

Nogometaši Olympique Marseillea u Ligi prvaka će igrati u skupini s Eintrachtom iz Frankfurta, Tottenhamom i Sportingom. Trener Marseillea komentirao je ždrijeb, a morao se dotaknuti 'vruće teme', mogućeg dolaska Cristiana Ronalda na Velodrome

Na sve načine Cristiano Ronaldo i dalje pokušava napustiti Manchester United, sve kako bi i ove sezone igrao u Ligi prvaka. No, Portugalca su redom odbili svi klubovi kojima se nudio, ostale su mu još dvije ozbiljne opcije - Olympique Marseille kojeg vodi naš Igor Tudor s kojim je Ronaldo surađivao u Juventusu te povratak u matični Sporting Lisabon.

Igor Tudor je uoči derbija Marseillea i Nice komentirao protivnike u Ligi prvaka.

'Dobra skupina, mogli smo dobiti i težu. Na kraju krajeva, znamo da su sve utakmice u Ligi prvaka teške. S obzirom na to da smo bili u četvrtoj jakosnoj skupini, znali smo da ćemo dobiti kvalitetne protivnike', rekao je Tudor koji nije mogao izbjeći pitanje o Cristianu Ronaldu.

Engleski mediji plasirali su priču da se Portugalac nudio Marseilleu, a Tudor je s Ronaldom surađivao u Juventusu kad je bio pomoćnik Andrei Pirlu. Da, veza je očigledna, ni koliko ima istine u toj priči?

'Nikad nisam čuo za tu glasinu', kazao je Tudor i zaključio:

'Čak mi ni roditelji nisu pričali o tome. Nisam znao, to su glasine...' 

Poseban je 'problem' u momčadi Marseillea hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car. Naime, predsjednik Marseillea Pablo Longoria zaprijetio je kako će svi igrači kojima ugovor završava idućeg ljeta, a u međuvremenu ne potpišu novi, biti udaljeni iz prve momčadi. Shodno tome je Ćaleta-Car odigrao samo sedam minuta od početka ove sezone...

'Ima još godinu dana ugovora, to je posebna situacija pa je klub vrlo oprezan. Imao je problema tijekom priprema, ali on nam je i dalje važan igrač', kazao je Tudor.