VRAĆA SE S RUPTUROM

Ćorluka šokirao poslodavce u Njemačkoj

01.03.2012 u 12:53

Bionic
Reading

Iako mu se na lijevi bok baš i nije dalo, a o čemu se čak i javno izjasnio, Bilić ga je ipak instalirao na tu poziciju. K'o za vraga, Čarli je već u 28. minuti utakmice morao biti zamijenjen

Vedran Ćorluka kao da je predosjetio da bi se nešto moglo zakomplicirati te je u najavi utakmice 'protestirao' što će igrati na lijevom beku. Međutim, u deficitu igrača za tu poziciju, a nakon odlično odrađenog posla u Turskoj, izbornik Bilić još se jednom želio uvjeriti može li se na Ćorluku računati na toj poziciji dulje vrijeme.

Međutim, njegov test trajao je tek 28 minuta jer je nakon jednog duela Bayerov igrač osjetio bol te je morao biti zamijenjen.

'Prema onom kako se Ćorluka osjećao nakon utakmice i prema mehanici kakvom je ozljeda nastala, možemo pretpostaviti da se radi o rupturi mišića. Nažalost, detaljniju dijagnostiku nismo stigli napraviti jer se Ćorluka odmah nakon utakmice zaputio prema Njemačkoj, to jest svom klubu', rekao je za tportal.hr liječnik hrvatske nogometne reprezentacije, dr. Jurica Rakić

Prema iskustvu liječnika, takva ozljeda zahtijeva barem tri tjedna izbivanja s travnjaka, što svakako nije dobra vijest za Ćorlukine poslodavce u Njemačkoj.