Manje od 10 dana do borbe

Conor McGregor jednom je fotografijom zabrinuo fanove; detalj koji su uočili pokazuje da bi Notorious mogao biti zaražen opasnom bakterijom

03.07.2021 u 17:19

Bionic
Reading

Manje od deset dana preostalo je do UFC 264 priredbe koju trebaju predvoditi Conor McGregor i Dustin Poirier

Irski borac Conor McGregor i Dustin Poirier po treći puta odmjerit će snage. Njihova borba glavna je borba večeri na UFC 264 priredbi koja će se održati 10. srpnja. Čini se kako obojici boraca pripreme teku prema planu i borba bi se trebala održati prema planu. Međutim, fanovi na Redditu i Twitteru uočili su potencijalni problem kod irskog borca. Naime, Conor McGregror prije dva dana na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj vozi bicikl, a sumnjiva rana uočena je na njegovoj lijevoj ruci, piše Fight Site.

Fanovi na spomenutim društvenim mrežama špekuliraju kako se radi o infekciji stafilokokom. Radi se o bakteriji koja se živi u našem nosu i na našoj koži, no izrazito opasna postaje ako uđe u krvotok. Borci se nerijetko u dvoranama i na tatamiju zaraze ovom infekcijom.

Čak i nakon tretmana antibioticima, borci su nerijetko naglasili kako su se osjećali izrazito slabo i loše tokom borbe ukoliko su bili zaraženi ovom infekcijom. Naravno, ulazak u borilište pod utjecajem infekcije opasan je i po protivnika koji također riskira zarazu.

Ostaje nada kako Conorova rana na lijevoj ruci ipak nije infekcija stafilokokom nego ozljeda drukčije prirode. Možda je jednostavno previše puta pokušao opaliti savršenu fotografiju na biciklu pa je pritom pokoji puta i pao s bicikla. Moguće je i da se radi o običnoj ogrebotini s treninga. Vrijeme će pokazati, a nije isključeno da se Irac posluži nekom od metoda sakrivanja infekcije ukoliko je stvarno zaražen, piše Fight Site.