PELLEGRINI RAZOČARAN

'City nije zaslužio izgubiti, Real je samo imao sreće!'

04.05.2016 u 23:44

Bionic
Reading

Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini nakon jedve od svojih posljednjih utakmica na čelu kluba nije se mogao pomiriti s ispadanjem od Reala u polufinalu Lige prvaka...

'Kraljevski klub' je u dvije utakmice slavio s minimalnih 1:0, zahvaljujući Garethu Baleu čiji je udarac od bloka završio u Hartovim suprotnim rašljama u 20. minuti okršaja ove srijede. Gostujući trener očekivano je bio vrlo razočaran.

'Vjerujem da nismo zaslužili izgubiti i da je Real imao puno sreće kod gola, to je bila odbijena lopta koja je slučajno završila u kutu,' žalio se Manuel Pellegrini nakon utakmice kojeg će zamijeniti Pep Guardiola u Cityju sljedeće sezone.

'Utakmica mi se nije činila previše kreativna od strane obje ekipe. Bez Silve i Nasrija falilo nam je kreacije i to nam je onemogućilo da stvorimo prilike,' dodao je čileanski stručnjak.



Zinedine Zidane bio je pak oduševljen.

'Morali smo se mučiti do samog kraja, a publika nas je nosila kao i uvijek. Jako sam sretan onime što mi se trenutno događa. Sad ćemo malo uživati, a onda se posvetiti utakmici za vikend,' rekao je Francuz te se osvrnuo na izglede Reala u finalu protiv Atletica:

'Nema favorita, to je 50-50 utakmica.'