ODLUKA U PONEDJELJAK

Čitatelji tportala iznenadili svojim opcijama; hoće li ih Šuker i HNS poslušati?

15.10.2017 u 08:08

Bionic
Reading

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza u ponedjeljak će odlučiti koji stadion će ugostiti utakmicu dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a čitatelji tportala dali su svoje mišljenje oko domaćinstva reprezentaciji

Čelnici HNS-a u ponedjeljak će potvrditi Zlatka Dalića za izbornika Hrvatske, a također i donijeti odluku oko stadiona na kojem će se igrati play-off susret.

Prema našim informacijama Maksimir izgleda kao jedina opcija u HNS-u, a ovdje smo objasnili razloge zašto će se to navjerojatnije i ostvariti.

No u anketi tportala naši čitatelji su na pitanje 'koji stadion treba dobiti domaćinstvo dodatnih kvalifikacija', izabrali ne jedan nego čak dva stadiona prije Maksimira.

Tako je čak 33,5 posto osoba bilo za Gradski vrt u Osijeku, a nešto manje, 30 posto za Poljud. Tek zatim slijedi Maksimir s 21,5 posto glasova, posljednja opcija je Rujevica s 9,9 posto, a 5,5 posto glasača bilo je neodlučno.

  • +29
Hrvatska - Finska, kvalifikacijska utakmica za SP 2018., Rujevica je bila domaćin, ali sad nema šanse Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

No nije važno što želi glas naroda, nismo previše uvjereni kako će ga HNS poslušati i izabrati Gradski vrt, dok i Poljud u današnjoj atmosferi zvuči kao nemoguća opcija.

Inače, dok je sjednica IO u ponedjeljak, ždrijeb dodatnih kvalifkacija je u utorak (14 sati), a Hrvatska je nositelj te može dobiti Sjevernu Irsku, Irsku, Grčku i Švedsku.