LEGENDARNI IZBORNIK

Ćiro potpuno poludio na Mamića i Šukera

16.10.2013 u 18:48

Bionic
Reading

Srijeda je bila buran dan u hrvatskom nogometu. Igor Štimac postao je bivši izbornik, a na njegovo mjesto ustoličen je dojučerašnji izbornik mladog sastava Niko Kovač. No onaj koji se potajno nadao kako bi mogao na izborničku klupu je i Ćiro Blažević

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i čovjek koji je odveo 'kockaste' do najvećeg uspjeha u povijesti, Miroslav Ćiro Blažević, oglasio se preko Soundseta te je prokomentirao smjenu Igora Štimca s mjesta izbornika.

'Šuker obmanjuje javnost kada kaže da je on to odlučio. Ne, nije. To je Mamić odlučio. Na sudu ću dokazati da je u avionu Mamić svima njima uvjetovao da se postavi Niko Kovač. Govorio je, 'to je najbolje za narod'. Tog Štimca jadnog su odj***i. Pa da imaju malo morala, i Šuker i Mamić bi otišli, J***m ti hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira! Nema regularnosti u hrvatskom nogometu dok je Mamić gazda. A kada nema regularnosti u sportu, onda sport nema svoju svrhu', poručio je Ćiro Blažević u razgovoru za Soundset te smatra kako je upravo on bio najbolje prijelazno rješenje.

'Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: 'Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju.' Ja znam kako bih transformirao naše reprezentativce u kamikaze. Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvijek nije uspio biti predsjednik', rekao je legendarni Ćiro.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE