ŠOKIRAO CIJELI SVIJET

Čileanski bolesnik skupo će platiti ono što je napravio Cavaniju!

26.06.2015 u 17:16

Bionic
Reading

Nakon što je Gonzalo Jara prstom u anus isprovocirao Edinsona Cavanija da dobije crveni karton, iz Mainza su mu poručili neka si nađe novi klub, a Conmebol je pokrenuo istragu nakon koje bi trebao biti izbačen s Copa Americe...

Ljubitelji nogometa šokirani su koliko daleko je otišao 29-godišnji branič kako bi isprovocirao suparnika u utakmici Čilea i Urugvaja. Edinson Cavani na kraju je bio taj koji je dobio crveni karton, a njegova reprezentacija ispala, no Jara bi mogao puno gore proći.

Naime, iz njemačkog Mainza su mu poručili da ima slobodne ruke i nakon takvog poteza si može početi tražiti novi klub.

'Ovo nećemo tolerirati. Gore od samog napada je ono što se dogodilo kasnije. Glumljenje mrzim više od ičeg. Ako dođe ponuda, može odmah otići,' poručio je sportski direktor Christian Heidel.

U Južnoj Americi za Jaru se traži kazna u rangu one koju je dobio Luis Suarez na prošlogodišnjem SP-u. Sve osim višemjesečne suspenzije bilo bi preblago za čovjeka kojem ovo nije bio prvi put da na sličan način provocira suparnike.

Tamošnja krovna kontinentalna organizacija započela je istragu protiv braniča koja će vrlo vjerojatno završiti suspenzijom pa ga, ako ništa drugo, nećemo vidjeti u nastavku Copa Americe. No, to je tek početak Jarinog strmoglavog nogometnog pada. Takvima kao što je on i nije mjesto u sportu...