ZDRAVKO GA POVUKAO ZA JEZIK

Cico Mamiću: Neću prestati piti, ali se barem ne drogiram

22.08.2013 u 22:46

Bionic
Reading

Nakon što je Dinamo poražen u srijedu od bečke Austrije sa 2:0 i nakon što je Zdravko Mamić najurio Krunu Jurčića, Dinamov se izvršni predsjednik sjetio Zlatka Kranjačara, te mu poručio - 'Neka domah dođe, ali samo ako je prestao piti'

Naravno, ta je izjava stigla do Irana gdje Zlatko Cico Kranjčar uspješno vodi Sepahan, pa je i bivši hrvatski izbornik te legenda zagrebačkog kluba, hladno odbrusila Mamiću.

'Volim si popiti koju čašicu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati!'

To je Kranjčar poručio iz Irana, baš nakon što je odradio trening s svojim Sepahanom.

'Uostalom, u Iranu nisam popio niti kapi, svi znate kako je s alkoholom u toj zemlji. Međutim, nije mi jasno zašto Mamić spominje nešto što nema veze s trenerskim poslom i profesionalizmom. Što je on radio, nije li trgao košulje, imao raznih verbalnih eskapada i psovki pri javnim istupima i još štošta toga. Kao trener sam pokazao svoj profesionalizam uspješnom karijerom, isto kao što ga je on pokazao s uspješnim vođenjem Dinama. Zato mi nije jasno iz kojeg razloga govori o mom privatnom životu. Ja njega ne pitam o njegovom, niti me to zanima'.

Pitao je Cicu tnovinar Sportskih novosti i bi li prihvatio Mamićev poziv te došao u Dinamo?

'Ako me Mamić želi, neka sa mnom razgovara 'face to face'. Meni je drago ukoliko se o meni razmišlja kao o treneru Dinama. Ali mi nije drago ono što sam vidio na utakmici s Austrijom. Dogodilo se ono što je rekao Otto Barić, olako su shvatili Bečane i Austria je nadigrala Dinamo. No, tih 0:2 da se nadoknaditi u uzvratu, ja sam optimist', zaključio je Kranjčar.