liga prvaka

Chiellini: Messi, Suarez i Neymar su kao morski psi kad nanjuše krv

18.04.2017 u 15:05

Bionic
Reading

Iako su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka slavili 3:0, stoper Juventusa Giorgio Chiellini upozorava suigrače da nema razloga za opuštanje, na Nou Campu ih čeka teška utakmica

'Barcelona ima najbolji napad na svijetu i zato trebamo biti kompaktni i igrati visoki presing. To znači da Messija, Suareza i Neymara moramo držati daleko od opasne zone. Ako se budemo ugnijezdili pred našim golom i pokušavali izdržati njihov pritisak, onda ćemo izgubiti', rekao je Giorgio Chiellini uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Barcelone i Juventusa.

Juve ima prednost od 3:0 iz prvog susreta u Torinu, ali to nije nikakva garancija. Zato iskusni Chiellini upozorava...

'Jedna je stvar pričati o tome što treba učiniti, a nešto sasvim drugo je kako to izvesti na terenu. Pa Messi, Suarez i Neymar su opasni kao morski psi kad nanjuše krv!', zaključio je Chiellini.

Oprezan je i napadač Juventusa Gonzalo Higuain.

'Barcelona je protiv PSG-a pokazala da je u stanju napraviti čudo i zato moramo biti oprezni. Ne znam hoće li nam pobjeda od 3:0 biti dovoljna za prolaz, ali na Camp Nou moramo biti borci i odigrati kao u prvoj utakmici u Torinu. Istina, i oni će morati paziti na nas, jer sam uvjeren da imamo kvalitetu da prođemo u polufinale', misli Higuain.