STRAH OD UEFE

Chelseajevi igrači se ispričavaju zbog ponašanja

08.05.2009 u 08:54

Bionic
Reading

U Chelseaju su vrlo brzo shvatili da se nije dobro zamjeriti Uefi, te su nakon verbalnih napada na norveškog suca Toma Henninga Ovreba, koji ih je oštetio za četiri jedanaesterca, uslijedile isprike zbog ponašanja

Iako je sudac polufinalnog dvoboja na Stamford Bridgeu griješio na štetu Chelsea te je zahvaljujući njemu Barcelona prošla u finale Lige prvaka, od samog djelitelja pravde više bi mogli stradati igrači 'bluesa' koji su ga poslije utakmice vrijeđali. Upozorila je to i Uefa, a u engleskom premijerligašu su to i brzo shvatili, pa su uslijedile i isprike pojedinih nogometaša.

'Bio sam jako uzrujan onim što se dogodilo za vrijeme utakmice, ali vidio sam svoju reakciju na televiziji i smatram da sam pretjerao. Isto tako, jezik koji sam koristio nije dobar primjer za one koji su gledali televiziju, posebice za djecu. Žalim zbog tog trenutka i ispričavam se što su moje frustracije i razočaranje na taj način izašle na vidjelo', rekao je napadač Didier Drogba koji je poslije utakmice govorio sucu da je sramota i to je nekoliko puta ponovio u kameru.

Isprika je stigla i od još jednog Chelseajevog igrača, braniča Josea Bosingwe.

'Bili smo jako razočarani poslije utakmice, ali žalim što sam suca opisao kao lopova', izjavio je Bosingwa.