doveli i bakayoka

Chelsea uništiva jaku Juveovu osovinu Sandro - Mandžukić?

26.06.2017 u 13:34

Bionic
Reading

Engleski prvak Chelsea pripremio je 270 milijuna eura za ljetni prijelazni rok, a već ovog tjedna mogli bi potrošiti 112 milijuna, objavili su u ponedjeljak britanski mediji

Juventus je prihvatio ponudu Chelseaja od 70 milijuna eura za brazilskog lijevog braniča Alexa Sandra (26), s kojim se sjajno na lijevoj strani terena nadopunjavao naš Mario Mandžukić.

U sljedećih par dana na Stamford Bridge bi trebao stići i defenzivni veznjak Monaca Tiemoue Bakayoko (22) za kojeg će engleski prvak platiti 42 milijuna eura odštete.

Trener Chelseaja Antonio Conte želi još dvojicu igrača u svojim redovima, stopera Southamptona Virgila van Dijka (25), te napadača Evertona Romelua Lukakua (24).

Budući da Van Dijka želi i Liverpool, londonski klub je spreman ponuditi Southamptonu ogromnih 68 milijuna eura za nizozemskog stopera.

 S druge strane trener Antonio Conte više ne računa na Nemanju Matića, Bertranda Traorea i Nathana Akea. Matić je vrlo blizu tome da karijeru nastavi u Manchester Unitedu, što bi jako razveselilo trenera 'crvenih vragova' Josea Mourinha. 

  • +23
Finale Lige prvaka 2017., Juventus - Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: Darren Staples