htio izigrati juve?

Dani Alves bio je jedan od junaka, a sada je za Juveove navijače - izdajnik!

25.06.2017 u 13:16

Bionic
Reading

Brazilac Dani Alves samo jednu sezonu nosio je dres torinskog Juventusa. Nakon što im je donio puno veselja, navijači su jedva dočekali da ode

Brazilac Dani Alves bio je jedan od zaštitinih znakova Barcelone, u vrijeme najveće dominacije katalonskog kluba. No, prošlog ljeta Alves je dobio 'papire' te je preselio u Juventus.

U Allegrijevoj momčadi nije igrao konstantno, no kad god bi bio na terenu, bio je odličan. Posebice u završnici sezone i u utakmicama 'nokaut' faze Lige prvaka, te je jedan od najzaslužnijih što je torinska momčad stigla do finala i okršaja s Realom.

  • +23
Finale Lige prvaka 2017., Juventus - Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: Darren Staples

Međutim, već tu su nastali određeni problemi na relaciji Alves - navijači. Naime, prvo ih je uvrijedio jer je na društvenim mrežama objavio fotografiju kopački koje je nosio u berlinskom finalu kada je s Barcelonom pobijedio Juventus.

'U kući sam našao kopačke iz Berlina. Moje poštovanje, ljudi', bila je poruka 34-godišnjeg Alvesa, koju su zasipali negativnim komentarima.

Međutim, 'rat' s navijačima dodatno je zakuhao kada je krenuo nagovarati ljubimca navijača, Paula Dybalu, da zajedno s njim krene u Manchester City.

Argentinac je to odbio, ali i bez obzira na Dybalinu odluku, Alvesa sada u Torinu doživljavaju kao izdajnika.