slučaj Lukaku

Chelsea ga je platio Interu 115 milijuna eura, a on je nezadovoljan i želi otići; poruka navijača iz Italije govori što misle o tome

24.02.2022 u 14:48

Bionic
Reading

Belgijski napadač Romelu Lukaku (28) nezadovoljan je u redovima engleskog prvaka Chelsea i želi se vratiti u Inter, objavila je La Gazzetta dello Sport. No, to nije prvi puta da se piše o njegovom mogućem povratku

Lukaku je u kolovozu prošle godine napustio Inter i za 115 milijuna eura odštete preselio u Chelsea čiji je dres nosio od 2011. do 2014.

Belgijski napadač je u prvom mandatu na Stamford Bridgeu veći dio vremena proveo na posudbama (WBA, Everton), a niti u drugom pokušaju nije se najbolje snašao.

Trebao je biti veliko pojačanje, no do sada je u dresu Bluesa zabio samo 10 golova u svim natjecanjima,

Lukaku je javno izrazio svoje nezadovoljstvo u londonskoj momčadi i sve se glasnije nagađa kako se želi vratiti u Inter u čijem dresu je u 95 nastupa zabio 64 gola i osvojio scudetto.

Prema pisanju Gazzette, Lukaku sanja o povratku u Inter i spreman je smanjiti plaću kako bi ponovno obukao dres Nerazzurra.

'Uvijek sam govorio da volim Inter i volio bih u karijeri ponovno zaigrati za taj klub. Uistinu se tome nadam jer sam se zaljubio u Italiju. Navijače Intera također volim i želim im se ispričati ako je nespretno izgledao moj odlazak iz Milana', rekao je krajem prosinca Lukaku, ali su mu ubrzo navijači Intera poručili: 'Nije važno tko bježi dok pada kiša, važno je tko ostaje u oluji. Zbogom, Romelu! - pisalo je na transparentu navijača.

No, on Lukaku ipka inzistira na povratku u Inter i čini se kako ga nije naljutila ni ta poruka navijača iz Italije.

  • +6
Liga prvaka: Chelsea - Lille, 22.2.2022. Izvor: EPA / Autor: Andy Rain