U BARCELONI LIKUJU

Četiri dokaza da je Real postao ruglo od kluba?

03.12.2015 u 14:32

Bionic
Reading

Nakon što se Real našao pred diskvalifikacijom u Kupu zbog nastupa Čeriševa koji nije imao pravo igrati u Cadizu, španjolski mediji skloni Barceloni 'kraljevski klub' proglasili su ruglom i naveli četiri razloga zašto je to tako...

Realov gaf s Čeriševom glavna je vijest u Španjolskoj ovog četvrtka i nitko ne može vjerovati da se nešto takvo može dogoditi velikom klubu poput madridskog. Iako se uprava nada da bi disciplinska komisija ipak mogla pomilovati njihovu momčad, jasno je da se dogodila katastrofalna i neozbiljna pogreška ispod renomea kluba koji je 10. puta osvojio Ligu prvaka.

U španjolskim medijima kritizira se šlampavost Perezove uprave, a oni skloni Barceloni poput dnevnika Sport idu toliko daleko da ga nazivaju 'ruglom od kluba koji proživljava godinu užasa'.

'Slučaj Čerišev' nije prvi skandal u Madridu u 2015. godine. Podsjetimo, kapetan Iker Casillas potjeran je sa Santiago Bernabeua bez ikakvih počasti, kao da se ne radi o čovjeku koji je 25 godina branio za Real i s njim osvojio sve što se može osvojiti.

Što tek reći za 'slučaj De Gea'? Veliki transfer propao je zadnji dan prijelaznog roka zbog toga što dokumentacija nije dostavljena na vrijeme. Nešto što se od klubova poput Reala i Manchester Uniteda čovjek nikad ne bi nadao.

A tu je i šlag na torti, katastrofalan nedavni poraz 0:4 na Santiago Bernabeuu od Barcelone koji je pokazao da nije samo uprava potpuno izgubljena.

Posljednji gaf zasigurno će potresti klub do temelja i mogao bi označiti kraj vladavine predsjednika Florentina Pereza kojeg navijači smatraju najvećim krivcem za loše stanje u klubu. Također bi i trener Rafa Benitez mogao uskoro na burzu...