IKER KAO MANUEL

Casillasu pukla kost u šaci, 'out' do kraja sezone?

24.01.2013 u 10:58

Bionic
Reading

Kapetan Real Madrida Iker Casillas još je jednom bio prisiljen mjesto na vratima prepustiti Antoniju Adanu, ali ovaj puta ne odlukom trenera Josea Mourinha, nego zbog ozljede

Casillas je morao izaći iz igre nakon samo 17 minuta uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa kralja protiv Valencije. Real je na Mestalli odigrao 1:1 i plasirao se u polufinale, ali Casillasu nije bilo do slavlja. Ozljeda palca poprilično ga je zabrinula, a točnu dijagnozu doznao je tijekom četvrtka kada je obavio detaljne pretrage.

Testovi kojima se tijekom noći podvrgnuo u Madridu pokazali su prijelom kosti u šaci lijeve ruke, točnije prijelom prve metakarpalne (palčane) kosti. Iako je pred Španjolcem još priličan broj pregleda, u liječničkoj službi kluba pretpostavljaju da bi se Casillas na travnjake mogao vratiti moguće tek krajem travnja.

Drugim riječima, pred sam kraj sezone.

Madridski AS izvijestio je da se 31-godišnji golman po povratku u Madrid vlastitim automobilom uputio na pregled u jednu madridsku kliniku. Proveo je ondje 30-ak minuta. Dobio je udlagu na lijevoj podlaktici. Vijesti o ozbiljnosti ozljede očekuju se tijekom dana.