KREĆE ROTACIJA

Casillasu ipak prilika za oproštaj od Bernabeua

03.05.2014 u 15:53

Bionic
Reading

Trener nogometaša Real Madrida Carlo Ancelotti potvrdio je da će u preostalim utakmicama španjolskog prvenstva na vratima izmjenjivati Diega Lopeza i Ikera Casillasa

Kao što je poznato, Ancelotti je odlučio da ove sezone Lopez bude prvi golman u Primeri, dok je Casillas 'broj jedan' u utakmicama Kupa kralja i Lige prvaka. Budući da je Kup kralja za ovu sezonu završen, i to Realovim trijumfom, a finale Lige prvaka u kojem će 'kraljevski klub' igrati protiv gradskog rivala Atletica je na rasporedu tek 24. svibnja, pojavila se opasnost da će Casillas gotovo mjesec dana biti bez utakmice. No, Ancelotti je tome doskočio i odlučio da će kapetan Casillas braniti u dvije prvenstvene utakmice prije lisabonskog finala.


'Donio sam odluku, Lopez će igrati u nedjelju protiv Valencije, a u srijedu će protiv Valladolida na vrata Casillas. Potom će protiv Celte ponovno braniti Lopez, a tjedan dana kasnije protiv Espanyola Casillas. Razgovarao sam s obojicom i složili su se. Morao sam donijeti takvu odluku jer Casillas mora igrati ovaj mjesec. Ne bi bilo pošteno da se cijeli mjesec samo priprema za finale i da ne brani,' objasnio je Ancelotti.

Ako Casillas prema očekivanjima ovoga ljeta napusti matični Real, protiv Espanyola će se imati prilike oprostiti od svojih navijača na Santiago Bernabeuu.