KRENULE STVARI PO ZLU

Casillas otkrio zašto ga je Mourinho prestao cijeniti

23.02.2016 u 10:01

Bionic
Reading

Iker Casillas u jednom televizijskom intervjuu u Španjolskoj priznao je da su stvari između njega i Mourinha krenule po zlu nakon što je Real upao u rezultatsku krizu 2013. godine, a Portugalac se odlučio iskaliti baš na njemu...

Iskusni 34-godišnjak bio je cijelo desetljeće na glasu kao najbolji golman svijeta, a onda ga je odjednom prije tri godine Mourinho izbacio iz prve momčadi Reala i do danas se nije oporavio. Nije imao puno bolji status niti kasnije pod Ancelottijem, da bi na kraju digao ruke od Reala i prošlog ljeta prešao u Porto.

Zašto je Mourinho imao tako nisko mišljenje o Casillasu tema je o kojoj se dugo nagađalo i postojale su razne teorije: od osobne netrpeljivosti do toga da je Iker bio 'krtica' putem koje su curile inforamcije u medije.

U nedavnom intervjuu za jednu španjolsku televiziju Casillas je otkrio svoju stranu priče.

'Naš odnos se počeo mijenjati kad ekipi nije išlo dobro u sezoni 2012./13. Kad stvari idu dobro, onda smo si svi divni i krasni, ali kad ne ide počinje pričanje ružnih stvari. A baš u tim trenucima trebamo biti jedinstveni,' uputio je kritiku Casillas svom bivšem treneru koji je nakon ne pretjerano uspješne epizode u Realu prešao u Chelsea i s njim osvojio naslov u Premiershipu, da bi zatim nakon niza slabih rezultata dobio otkaz.

Sljedeće sezone trebao bi Portugalac preuzeti Manchester United. Daleko do Casillasa...