SVE JE U REDU

Casillas demantirao sukob s Mourinhom

30.08.2011 u 11:07

Bionic
Reading

Španjolski mediji raspisali su se da su narušeni odnosi između trenera Reala Josea Mourinha i vratara Ikera Casillasa, ali prvi čuvar mreže 'kraljevskog kluba' demantirao je takve napise

U svlačionici madridskog ponosa nema nikakvih trzavica. Situacija je sjajna, pogotovo nakon gostujuće pobjede u Zaragozi 6:0. I Iker Casillas opovrgnuo je novinska nagađanja oko njegovog sukoba s portugalskim stručnjakom.

'Jako sam dobar s Mourinhom, isto kao i svi ostali u momčadi. Ponekad se ne slažemo oko nekih stvari, ali naš odnos je dobar. Situacija je normalna. Uvijek sam ga branio, a isto je on činio i za mene. Nema nikakvih problema i laž je da je naš odnos loš. Od samog početka je bio u redu', poručio je Casillas.

Novinari su nagađali da su se Casillas i Mourinho možda zakvačili nakon što je trener izjavio da u sastavu nema nedodirljivih. No, i tu se vratar slaže s Portugalcem:

'U nogometu, pa tako i u Madridu, oni koji misle da su nedodirljivi su u krivu. Svaki igrač u ovoj momčadi koji misli da je nedodirljiv ima crnu budućnost.'