ovog vikenda

Bundesliga se vraća: Igraj i gledaj uživo – besplatno!

14.05.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Konačno je stigao kraj nogometnom postu! Bundesliga nam se vraća ovog vikenda (16. – 18. svibnja) uz spektakularan program i super-derbi Ruhra, gdje snage odmjeravaju Dortmund i Schalke

Sve utakmice možeš gledati uživo u video prijenosima na psk.hr te još više uživati u našoj bogatoj ponudi, kao i u klađenju uživo!

Da sve još bude uzbudljivije i slađe za ljubitelje vrhunskog nogometa i klađenja, završnih 9 kola se najavljuju kao nikad neizvjesniji i dramatičniji nogometni događaji, jer čak pet klubova bori se za titulu - famozni „Meisterschale“!

Kako već obično biva, na vrhu je naravno Bayern, ali ovog puta ima „samo“ 4 boda prednosti. U utrci za naslov prvaka su još Dortmund, Leipzig, Borussia(M) i Leverkusen. Raspored u raspletu donosi niz međusobnih derbija, a spektakl je zajamčen!

Hoće li Lewandowski i društvo iz Munchena obraniti primat ili će na tron zasjesti sjajni, talentirani Dortmund? Možda nova snaga Leipzig ili čak Borussia(M) ili Leverkusen?

Provjeri našu bogatu i raznovrsnu ponudu, uključujući i sve popularnije klađenje uživo, odigraj svoj listić i osvoji dobitak!