NACIONALNI NABOJ I...

Bugarskim igračima dodatni motiv protiv Hrvata je novac

10.10.2014 u 08:30

Bionic
Reading

Bugarski nogometni savez (BFS) odlučio je motivirati svoje reprezentativce premijama za pobjedu protiv Hrvatske, ali i pregovorima oko iznosa koji će pripasti igračima za plasman na EURO 2016.

Ukoliko nacionalni naboj više nije jak, a srce u dresu reprezentacije ne kuca kao nekada - tu je novac. Predsjednik Bugarskog nogometnog saveza Borislav Mihajlov otvorio je pregovore s reprezentativcima i, prema pisanju tamošnjih medija, ugovor o raspodjeli premija bit će potpisan nakon kvalifikacijskih utakmica protiv Hrvatske i Norveške.

Stručni stožer i igrači dobit će 40 posto od 5,5 milijuna eura, koliko je namijenjeno za plasman na kontinentalnu završnicu – znači 2,2 milijuna eura.

Utakmica s hrvatskim nogometašima posebno im je važna, pa će i za ovaj susret biti isplaćene premije, a one iznose oko 100 tisuća eura. Ispada to po tri tisuće eura za svakog člana bugarske nacionalne vrste...

Nije loše, ali novac i plasman na EURO treba potvrditi na terenu, pa se nadamo da će im Kovačevi izabranici pokvariti financijske planove i zagorčati konačne pregovore.