SuperSport HNL

Bruno Petković se oporavio, ali onda iznenada otpao za utakmicu protiv Slaven Belupa; sad je otkriveno u čemu je problem

03.02.2023 u 09:22

Bionic
Reading

Dinamo u 20. kolu SuperSport HNL-a u subotu (4. veljače, 17.30 sati, MAXSport 1, MAXtv) gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa. 'Farmaceuti' su stara 'mušterija', Dinamo im je u posljednjih pet međusobnih utakmica zabio čak 17 golova, no trener Ante Čačić ipak ne spava mirno

Dinamo je u nastavak sezone krenuo neuvjerljivo, prvo remi 0:0 s posljednjom Goricom, a potom i teško izborena pobjeda 2:1 protiv Lokomotive u prošlom kolu.

A sad 'modri' u 20. kolu SuperSport HNL-a idu u Koprivnicu, u goste Slaven Belupu. Momčad Ante Čačića sigurno je uzdrmana i svim aferama koje potresaju klub dok se vodi bespoštedna borba za prevlast u upravljačkim strukturama, pa bi i to moglo utjecati na igrače.

Tijekom tjedna Čačić se ponadao kako će za utakmicu u Koprivnici na raspolaganju imati Brunu Petkovića koji se ekspresno oporavio nakon ozljede koljena koju je zaradio samo par dana prije nastavka sezone. Prvi napadač 'modrih' odradio je nekoliko treninga s prvom momčadi i činilo se da će biti spreman za barem jedno poluvrijeme, no...

  • +12
Dinamo - Lokomotiva, 19. kolo, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Petković će ipak preskočiti utakmicu protiv Slaven Belupa jer se - razbolio. Dobio je temperaturu, uhvatila ga je neka viroza pa je morao ostati kod kuće.

Za sada se ne zna koliko će Bruno Petković izbivati s treninga, ali put Koprivnice s ostatkom momčadi gotovo sigurno neće krenuti.

Dodatni problem za Čačića je činjenica da će u Zagrebu ostati i Josip Mišić koji je u prošlom kolu protiv Lokomotive zaradio crveni karton, pa će Dinamo u ovoj važnoj utakmici biti dodatno oslabljen.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore