inter traži i odštetu

Brozoviću stigla ponuda bogatih Saudijaca; evo koji klub ga želi i koju mu plaću nude

20.06.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Marcelo Brozović navodno je dobio primamljivu ponudu iz Saudijske Arabije

Kako doznaje stručnjak za transfere Fabrizio Romano, navodno su Marcelo Brozović i njegov menadžer dobili ponudu od megabogataša iz Saudijske Arabije. On doznaje da su pregovori započeli..

Također se iz nekih talijanskih izvora može doznati kako 30-godišnjeg hrvatskog veznjaka Brozovića želi Al Nassr, klub u kojemu igra Cristiano Ronaldo. Plaća? Navodno su mu ponudili godišnju plaću od 15 milijuna eura, što je duplo više nego ima u talijanskom Interu sa svim bonusima. No, moguće je i kako je Ronaldo imao prste u ovome i da se njega nešto pita jer postaje Epic Broza iz talijanske lige. I zna za što je sposoban!

No, također treba reći kako Brozović - koji je briljarao na završnom turniru Lige nacija za Hrvatsku - ima ugovor s Interom do lipnja 2026. godine te bi za njega klub koji ga odmah želi morao platiti i odštetu.

Od prije je poznato kako Hrvat u nopvom ugovoru ima klauzulu prema kojoj odšteta za njega iznosi ni manje ni više nego - 60 milijuna eura.

Taj iznos može platiti recimo i Barcelona koja je pokazala interes, a nema sumnje da bi radije išao u Španjolsku nego daleku Saudijsku Arabiju.

No, s druge strane ako Saudijci podebljaju ponudu za duplo – što nije nemoguće – nema sumnje kako bi to vjerojatno promijenilo stvari.