protest s tribina

Navijači Bayerna originalno ismijali Neymara: Tome se sigurno nije nadao!

06.12.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Nogometaši PSG-a doživjeli su ovog utorka u Münchenu svoj drugi poraz u nizu, a navijači Bayerna zasipali su Neymara umjetnim novčanicama dok je izvodio jedan korner, aludirajući da se radi o najvećem nogometnom plaćeniku...

Pariški klub ipak nije nepobjediv. Pokazao je to za vikend Strasbourg u francuskom prvenstvu, a potvrdio Bayern ovog utorka u Ligi prvaka, kada je s 3:1 na Allianz Areni svladao velikog rivala i razotkrio slabosti u igri Emeryjeve momčadi.

  • +5
Liga prvaka, 6. kolo Izvor: Reuters / Autor: MICHAELA REHLE

Jedan od onih koji utakmicu neće pamtiti po dobrome svakako je Neymar. Mogao je skupocjeni Brazilac postati prvi igrač u povijesti Lige prvaka koji je zabio pogodak u svih šest utakmica grupne faze, no ostao je kratak u Münchenu, a još su ga i ismijali domaći navijači.

Naime, dok je izvodio korner obasipali su ga umjetnim novcima, aludirajući da se radi o najvećem nogometnom plaćeniku današnjice, s obzirom na odštetu od 222 milijuna eura koju je PSG platio i rekordnu plaću od tridesetak milijuna eura godišnje.

Uprava Bayerna još tijekom ljeta je oštro kritizirala suludu visinu odštete za 25-godišnjaka, a navijači su ovime stali na njezinu stranu. Njihova je reakcija pak bila puno suptilnija od one navijača Marseillea koji su zasuli Neymara svim raspoloživim, uključujući i oštre predmete dok je izvodio korner protiv njihove momčadi...