POVRATAK UFC PRVAKA

Brock Lesnar uskoro se vraća u kavez

15.01.2010 u 12:36

Bionic
Reading

Stiže dobra vijest za sve ljubitelje 'slobodne borbe'. Američki borac Brock Lesnar vraća se u kavez, a za sljedeći tjedan je najavljena njegova konferencija za medije

Prvak UFC-a u teškoj kategoriji Brock Lesnar prije nekoliko mjeseci  obolio je od divertikuloze, odnosno infekcije u probavnom traktu koja se dogodila zbog nezdravih prehrambenih navika. Bolest ga je u potpunosti oslabila te je njegova karijera postala upitna, no najcrnji scenarij ipak se neće dogoditi.

'Brock Lesnar definitivno se vraća borbama. Odlazi liječnicima koji moraju napraviti još nekoliko testova da utvrde da je sve u redu. Želimo da bude sto posto spreman kada opet počne s treninzima', rekao je glavni trener Greg Nelson.

Inače, predsjednik UFC-a Dana White najavio je konferenciju s Brockom Lesnarom za sljedeći tjedan na kojoj bi trebao govoriti o svojoj bolesti i povratku u kavez, ali Nelson je izjavio da nije s time upoznat.

'Mi samo želimo da se njegovo tijelo u potpunosti oporavi kako bi bio spreman za naporne treninge, a zatim da se u top formi vrati borbama', govorio je Nelson.