PITANJE JE SAMo, ZAŠTO

Britanac Dubois je nestrpljiv; želi s njim u ring, a Filip Hrgović ne odgovara?

12.02.2024 u 13:52

Bionic
Reading

Hrvatskom boksaču Filipu Hrgoviću stigao je novi poziv od strane Daniela Duboisa. Britanski nokauter želi u ring 8. ožujka.

Nakon što je Tyson Fury zbog posjekotine otkazao meč zakazan za 17. veljače u Rijadu protiv Oleksandera Usyka, pojavila se vijest kako bei Filip Hrgović mogao biti zamjena za Furyja.

Međutim, to se nije dogodilo, već je borba između Ukrajinca i Britanca na novi termin.

No, kako je Hrgović tu 'izvisio', šeik Turki Alalshikh odlučio je Filipu Hrgoviću ponuditi šestoricu boksača za meč 8. ožujka.

Alalshikh mu je predložio ova imena: Daniel Dubois, Martin Bakole, Frank Sanchez, Jarrell Miller, Agit Kabayel i Jared Anderson. I može birati koga želi.

Ali Hrgović se ne oglašava, a sada mu se već drugi put, javno obratio Daniel Dubois.

'Ovo je borba koju želim odraditi. Saudijci i Frank Warren će otvoriti novčanik kako bi organizirali ovu borbu. Potpiši ugovor i idemo u ring', poručio je Dubois, koji je u karijeri odradio 22 borbe. Ima učinak od 20 pobjeda (19 nokauta) i dva poraza. Gubio je od Oleksandera Usyka i Joea Joycea.

U velikom stilu je odradio svoj posljednji meč. Sredio je Jarrella Millera u 10. rundi i u to je borbi izgledao fenomenalno.

Hrgović, iliti El Animal, dosad je imao samo jedno pravo iskušenje protiv Zhileija Zhanga i ovo bi mu bila najveća borba karijere.

Pitanje je zašto sada ne odgovara...