trpa golove

Briljantni Kramarić spasio Hoffenheim i došao na korak do ispisivanja povijesti

10.03.2019 u 17:23

Bionic
Reading

Andrej Kramarić zabio je dvaput u pobijedi Hoffenheima protiv Nürnberga ove nedjelje u 24. kolu Bundeslige i tako stigao na samo gol do klupskog rekorda u broju postignutih pogodaka u njemačkom prvenstvu...

Naš 27-godišnji napadač ponovo je u fantastičnoj formi, kao i uvijek uoči reprezentativnih utakmica. Nakon što je posljednjih tjedana poentirao protiv Freiburga, Fortune i Leipziga, ove nedjelje bio je junak Hoffenheima i protiv Nürnberga.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kramarić je domaćina doveo u vodstvo u 25. minuti iz kaznenog udarca, a nakon što se Nürnberg vratio u susret u 61. minuti zahvaljujući Behrensu, u 78. minuti Andrej je postigao pobjednički pogodak petom i riješio utakmicu.

Bio je to njegov 45. gol u Bundesligi u dresu Hoffenheima, što znači da ima samo jedan manje od najboljeg strijelca u klupskoj povijesti u njemačkom prvenstvu, Sejada Salihovića.

S obzirom da je još čak devet kola do kraja sezone, Kramarić bi već ovog proljeća trebao ispisati povijest i postati legenda Hoffenheima. Potpuna suprotnost teškim danima koje je proživljavao nakon što je iz Rijeke prodan u Leicester City...