samo je bitan felix

Ima druge brige: Benfica se bavi onime što donosi puno više novaca od prolaska Dinama

10.03.2019 u 16:24

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama portugalskih medija, ovih dana glavna je briga uprave Benfice potpisati novi ugovor s Joaom Felixom u kojem bi otkupna klauzula bila povećana sa 120 na 200 milijuna eura...

Podsjetimo, 19-godišnjak igra svoju prvu profesionalnu sezonu u dresu Benfice, a najbogatiji europski klubovi već ga žele preoteti i čak ih ni cijena od 120 milijuna eura koja stoji kao otkupna klauzula u ugovoru ne može zaustaviti.

  • +3
Joao Felix Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako ga je Dani Olmo potpuno zasjenio na Maksimiru, Joao Felix velika je želja Reala, Juventusa i PSG-a, a Benfica ovih dana planira uvjeriti mladića i njegove predstavnike da potpišu novi ugovor kojim bi plaća bila uvećana na milijun eura godišnje, a odštetna klauzula podignuta na 200 milijuna eura.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Na taj način Benfica bi ga uspješno zadržala još nekoliko sezona, a u klubu vjeruju da bi mu u tom razdoblju cijena još mogla porasti, dok bi se momčad s njim mogla boriti za trofeje u Portugalu i Europi.

Bavanjenje Felixom umjesto Dinamom može donijeti više novca Benfici od prolaska u sljedeću rundu Europske lige, ali unatoč tome što fokus Portugalaca nikako da pređe na zagrebačkog protivnika, uzvrat u Lisabonu sljedećeg četvrtka (Arenasport 1, 21h) neće biti jednostavan za hrvatskog prvaka...