stradalo koljeno

Marko Pjaca ponovo pretrpio tešku ozljedu: Jako loše za njegovu karijeru...

09.03.2019 u 15:00

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca zadobio je novu tešku ozljedu, on je na treningu Fiorentine ozlijedio prednje križne ligamente lijevog koljena.

Iz Fiorentine su objavili kako će u sljedećim danima nakon konzultacija s kirurzima biti odlučeno koja će metoda liječenja biti najprihvatljivija za 23-godišnjaka.

  • +5
Hrvatski nogometaš Marko Pjaca Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Za Pjacu je ovo druga teška ozljeda koljena u karijeri, u ožujku 2017. godine su mu u reprezentativnoj utakmici protiv Estonije popucali prednji križni ligamenti desnog koljena. Ta je ozljeda uvelike unazadila njegovu karijeru, igrača koji je u ljeto 2016. godine prešao iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura.

Nakon ozljede u Estoniji uslijedile su posudbe u Schalke 04 i Fiorentinu, ali niti u tim klubovima naš se napadač nije uspio nametnuti kao neupitni član udarne postave.

Zbog ove ozljede Pjaca neće biti na raspolaganju niti izborniku Zlatku Daliću na početku kvalifikacija za EURO 2020. godine, protiv Azerbajdžana u Zagrebu 21. ožujka i Mađarske u Budimpešti tri dana kasnije.