KLUPSKI DOKTOR JE KRIVAC?

Briga u Realu: Modrićev oporavak ne ide po planu!

10.02.2015 u 10:28

Bionic
Reading

Carlo Ancelotti najavio je javnosti povratak Luke Modrića treninzima s ostatkom momčadi početkom veljače. To se još nije dogodilo, a tamošnji mediji se pitaju gdje je zapelo s oporavkom hrvatskog veznjaka. Igrači pak navodno sumnjaju u sposobnost glavnog klupskog liječnika…

'Za 15 dana Modrić će početi raditi s ostatkom ekipe', citira dnevnik As izjavu Carla Ancelottija te naglašava kako je prošlo već 18 dana od te izjave, a Luka još uvijek nije na treninzima već i dalje sam vježba, bez jasnog datuma svojeg povratka na teren.

Iako nema službene potvrde, tamošnji mediji su sigurni da je došlo do određenih komplikacija prilikom oporavka koji traje već 86 dana i to u tretmanu unutar kluba. Osim u Madridu, Luka je dosad prolazio tretmane u Vitoriji, Antwerpenu i Münchenu. Već je dvaput posjetio Bayernovog doktora Müllera-Wohlfharta, a dnevnik As kaže da Modrić nije zadovoljan tretmanom u samom klubu, a nisu ni drugi igrači sretni s radom glavnog liječnika Jesusa Olma te traže povratak Pedra Chueca, fizioterapeuta od povjerenja najvažnijih igrača u svlačionici. Zahtjev im je klub odbio.

U svakom slučaju, Modrićev oporavak nešto će biti sporiji i vjerojatno će propustiti susret Hrvatske i Norveške krajem veljače, iako je Niko Kovač bio uvjeren da neće. No, zasad nema informacija koje bi upućivale u veliki problem s rehabilitacijom pa bi u ključnom dijelu sezone ipak trebali gledati 29-godišnjeg veznjaka na terenu.

Spomenimo da se o Modriću ovih dana u Španjolskoj piše i zbog pojave na spornoj proslavi Ronaldovog rođendana, nekoliko sati nakon teškog poraza od Atletica. Modrić nije bio eksponiran na toj fešti i nije ostao do jutra, ali se svejedno ispričao kapetanima momčadi Casillasu i Sergiju Ramosu koji ne odobravaju takvu proslavu nakon ponižavajućeg poraza, kao ni mnogi navijači.